Další projekty

Zvukový design a multimediální média

Po prvním semestru sdruženého studia jsem si nakonec vedlejší plán zrušila. Z více důvodů, přesto jsem se nechtěla odstřihávat úplně, takže mám v plánu stejně na některé předměty docházet na Ústav hudebních věd. Baví mě ta diverzita. Stále platí, že si tu nějak kompenzuji humanitní úzkost z nejasných odpovědí a baví mě taky ta různorodost pojetí univerzitního vzdělávání.

Nenásilná komunikace

Předmět Komunikace v konfliktních situacích (KOKS) na mě opravdu udělal velký dojem a po absolvování dvou semestrů mi to stále nestačilo. Nebyla jsem sama, více mých spolužáků se chce vzdělávat dál. A tak jsme utvořili skupinu s vizí třeba (možná) někdy v budoucnu lektorovat NVC. Petr Holík se chopil vedení naší skupiny a tak jdeme dál cestou nenásilné komunikace.

Soundtrack – Čtyři barvy světa

Mým snem vždycky bylo vytvořit filmový soundtrack. Shodou okolností má kamarádka natočila spolu s dalšími lidmi dokument o psychických poruchách s názvem Čtyři barvy světa. Oslovila mě, zda bych nemohla vytvořit hudební podtext tomuto dokumentu. Já nemohla odmítnout. Jsme všichni poměrně amatérští nadšenci, tak jsem moc zvědavá, jak to dopadne.

Design a site like this with WordPress.com
Get started